Форум

Форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.01.2026 - 18:24:25
Страницы:  1  

Доставка ролів на околицю

СообщениеАвтор

Доброго дня! Шукаю де можна замовити роли з доставкою в наш район. Живемо трохи на околиці міста, тому багато закладів просто не довозять до нас або беруть величезну доплату за доставку. Може хтось знає місця які працюють по всьому Ірпеню без обмежень?

----------------------------------------
разбей стекло, забей на все!!!

Sponge Bob

Геймер

Статистика:
19.12.25 - 21:21:32
Сообщение # 1
RE: Доставка ролів на околицю

Привіт! Розумію вашу ситуацію, сам стикався з таким. Багато закладів дійсно обмежують зону доставки або ставлять мінімальну суму замовлення для віддалених районів. Найкраще дзвонити заздалегідь і уточнювати чи довезуть саме до вашої адреси. Ще варіант - дивіться на картах які заклади ближче до вас фізично, логічно що вони швидше погодяться везти.

----------------------------------------
Любовь вечна...Меняются только партнеры!© Мартин Кэрол

Lyoshka

Геймер

Статистика:
19.12.25 - 21:53:02
Сообщение # 2

Цитата:
Привіт! Розумію вашу ситуацію, сам стикався з таким. Багато закладів дійсно обмежують зону доставки або ставлять мінімальну суму замовлення для віддалених районів. Найкраще дзвонити заздалегідь і уточнювати чи довезуть саме до вашої адреси. Ще варіант - дивіться на картах які заклади ближче до вас фізично, логічно що вони швидше погодяться везти.
Так, питання зони доставки важливе. Я можу порадити звернути увагу на Суши Ірпінь - вони возять по всьому місту без додаткових доплат. Я сам живу досить далеко від центру і замовляю в них регулярно, ніколи не було проблем. Час доставки звичайно трохи більший ніж якби жив в центрі, але це логічно. Зате ціни справедливі і якість завжди на рівні. У них на сайті можна одразу ввести свою адресу і подивитись чи довезуть до вас, це зручно.

Vladmil

Геймер

Статистика:
19.12.25 - 22:17:53
Сообщение # 3
Зарахування періоду навчання вислуга : Предыдущая темаСледующая тема: Утеплення квартири на висоті
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Running on: UseBB 9.0