Форум

Форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.01.2026 - 20:11:28
Страницы:  1  

Причини та рішення втоми

СообщениеАвтор

Стоп, хлопці, з кого в мене така сильна втома и слабкість? Я намагаюсь тренуватися регулярно, але останнім часом все складніше. Может, мне потрібна якась спеціальна добавка від втоми?

Delphi

Геймер

Статистика:
02.01.26 - 05:27:10
Сообщение # 1
RE: Причини та рішення втоми

Не поспішай из висновки. Втома може мати багато причин - від дефіциту вітамінів до недостатнього сну. Це може бути також перетренованість. Спочатку спробуй прийомати якісный комплекс вітамінів для чоловіків, поліпши сон та розслабленняя, и подивисяся, чи буде поліпшення. Якщо ні, то краще звернись до лікаря для обстеження.

----------------------------------------
LiFE FOR LoVE, LoVE FOR SeX, Sex FOR YoU and YoU FOR ME!!!!!

Ex†@Zy

Геймер

Статистика:
02.01.26 - 05:55:43
Сообщение # 2

Мне була дуже потрібна така інформація років 2 назад. Я тоді відчув таку ж втому и почав сліпо шукати якусь чудодійну добавку. Але виявилося, що мне просто не вистачало комплексного підходу. Я став приймати якісний вітамінний комплекс, поліпшив якість сну, почав менше стресувати. От потім усе встало на місце. Тобі ж рекомендую почати з хорошої добавки. На сайті https://sporting.ua/ua/kategoriya-sportivnoe-pitanie/vitamini-i-minerali/muzhskiye-vitaminy/ є добавки, які допоможуть боротися з втомою и підвищити енергію. Але пам'ятай, що добавки - це тільки частина рішення. Подбай и про решту.

EkaterinaSh

Геймер

Статистика:
02.01.26 - 06:52:08
Сообщение # 3
Моллинезия больна? : Предыдущая темаСледующая тема: Выпадение волос
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Running on: UseBB 9.0